RVS INOXLINE projectbeslag

Inoxline is een complete lijn RVS geborsteld projectbeslag Het programma bestaat uit een range deurkrukken die te combineren zijn op plaat- verdekte ronde rozetten, rechthoekige plaatschilden of ovale verdekte schilden.

 

Unieke (SDC) schroefdraadconstructie.
Deze constructie zorgt er voor dat er geen speling op de deurkruk in combinatie met het rozet of het schild komt.
De SDC deurkruk met het rozet of schild heeft een zeer hoge trekweerstand.

SDC schroefdraadconstructie van Gunters en Meuser SDC schroefdraadconstructie tekening

RVS Basic deurbeslag

Projectbeslag geschikt voor utiliteitsbouw en de betere woningbouw.
Uitgevoerd in EN 1906 Klasse 3 voor intensief gebruik in Roestvast staal AISI 304 mat geborsteld.
 


De RVS Basic deurkrukken zijn voorzien van vastdraaibare veer rozetten met stalen onderconstructie.

GenM Deurkruk RVS recht van Gunters en Meuser GenM Deurkruk RVS rond van Gunters en Meuser GenM Deurkruk RVS haaks van Gunters en Meuser
Deurkruk RVS "Recht" 
vast op 54mm ronde krukrozet
Deurkruk RVS "Rond" 
vast op 54mm ronde krukrozet
Deurkruk RVS "Haaks" 
vast op 54mm ronde krukrozet

Intens deurbeslag

Voor de extreme situaties

Kent u ook de problematiek van deugdelijkheid van het toegepaste hang- en sluitwerk bij intensief gebruikte deuren. Hoge reparatie en vervangingskosten zijn aan de orde van de dag? 

Intense deurbeslag Dirk Stam Intense bouwbeslag Dirk Stam

Als leverancier van hang- en sluitwerk bieden wij complete concepten voor alle deursituaties. Hiervoor is maatwerk soms noodzakelijk. Diverse variaties in schilden en rozetten zijn mogelijk.
Om het slot te ontzien bestaat er de mogelijkheid om bijv. rvs beslag "verend" uit te voeren. Deze beslagen voldoen ruimschoots voor standaard toepassingen of voor intensiever gebruik.

Overeenkomst om Gunters en Meuser Groep over te nemen

Woerden, 18 november 2016 - Grafton Holding Netherlands, het moederbedrijf van Isero IJzerwarengroep (“Isero”), maakt bekend dat het een overeenkomst gesloten heeft om de Gunters en Meuser Groep (“GenM”) volledig over te nemen. Voor de transactie is goedkeuring gevraagd bij de mededingingsautoriteit. GenM is een distributeur van gereedschappen, hang- en sluitwerk, bevestigingsmateriaal en ijzerwaren die vanuit een vestigingsnetwerk van 14 vestigingen actief is in het bijzonder in de regio ‘groot’ Amsterdam.

Na afronding van de transactie wordt Grafton marktleider in de Nederlandse ijzerwarenmarkt met een leidende marktpositie in de vijf grootste steden van Nederland met een vestigingsnetwerk van 53 vestigingen. Dit is een belangrijke stap in de op groei gerichte strategie van Grafton in Nederland en volgt op de acquisitie van Isero in november 2015. De Gunters en Meuser Groep zal als zelfstandig bedrijf onder de huidige namen actief blijven.