Elektronisch zaken doen

Dat bespaart kosten op uw factuurverwerking, controle, inboeken etc. Berichtenstandaard voor uitwisselen van artikel/prijslijsten, digitale orders, orderverwerking en facturen.
Gevolg: hogere efficientie, lagere kosten.

Digitale fakturen

Naast papieren facturen, bestaat er de mogelijkheid om onze rekeningen electronisch naar u toe te sturen U hebt ze dan direct ter beschikking om te verwerken per mail of in uw softwareapplicatie.

Orderbevestigingen

Eenieder van u kent de problematiek van “haalbonnetjes” die zoekraken, meegewassen worden of pas bij het opruimen van de auto tevoorschijn komen. Om dit probleem op te lossen bieden wij u de mogelijkheid om van alle goederen die u bij ons haalt of bestelt terstond een orderbevestiging per e-mail te ontvangen. U weet dan exact welke goederen er aan u gefactureerd gaan worden, u kent direct de prijzen om door te berekenen en u bent van de “haalbonnen” of “opdrachtbonnen” af.

Elektronische communicatie

Naast deze twee concrete stappen zijn er nog vele nieuwe bestelmogelijkheden ontwikkeld.Zo kan u het verbruik van producten scannen en per magazijn of onderhoudsauto laten aanvullen. Er kan in de webshop via het internet worden besteld 24 uur per dag 7 dagen per week. U kan uw eigen archief raadplegen. Op deze wijze organisatorisch samenwerken levert een grote bijdrage aan een snelle en efficiente administratie.

Digitaal zaken doen met Dirk Stam ijzerwaren

Meer weten ?

Over elektronische zaken doen met Dirk Stam kunt u bellen met ons, telefoon 0297 231616 of per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.