Elektronisch zaken doen

elektronisch-zaken-doenDat bespaart kosten op uw faktuurverwerking, controle, inboeken etc. Berichtenstandaard voor uitwisselen van artikel/prijslijsten, digitale orders, orderverwerking en facturen. Gevolg: hogere efficientie, lagere kosten

Digitale fakturen

Naast papieren fakturen, bestaat er de mogelijkheid om onze rekeningen electronisch naar u toe te sturen U hebt ze dan direct ter beschikking om te verwerken per mail of headache doctor palm beach in uw softwareapplicatie.

Orderbevestigingen

Eenieder van u kent de problematiek van “haalbonnetjes” die zoekraken, meegewassen worden of pas bij het opruimen van de what foods are high in cholesterol auto tevoorschijn komen. Om dit probleem op te lossen bieden wij u de mogelijkheid om van alle goederen die u bij ons haalt of bestelt terstond een orderbevestiging per e-mail te ontvangen. U weet dan exact welke goederen er aan u gefactureerd gaan worden, u kent direct de prijzen om door te berekenen en u lupoitaliano.org bent van de “haalbonnen” of “opdrachtbonnen” af

Elektronische communicatie

Naast deze twee concrete stappen zijn er nog vele nieuwe bestelmogelijkheden ontwikkeld.Zo kan u het verbruik van produkten scannen en per magazijn of onderhoudsauto laten aanvullen. Er kan in de webshop via het internet worden besteld 24 uur per dag 7 dagen per week. U kan uw eigen archief raadplegen.Op deze wijze organisatorisch samenwerken levert een grote bijdrage aan een snelle en efficiente administratie.

Meer weten ?

Over elektronische zaken doen met Dirk Stam kunt u bellen met ons hoodfkantoor, telefoon 0297 231616 of per Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.